EN DE ES

Защо Полиглотос?

Portfolio 1

Click to see more

Цялостно решение
Portfolio 1

Click to see more

Надеждност
Portfolio 2

Click to see more

Прозрачно ценообразуване
Portfolio 3

Click to see more

Експресни услуги

Цялостно Решение

Ние се грижим за всеки етап от превода на Вашия проект. Без значение какъв е файловият формат, ще можем да направим превод на 40 различни езика, придържайки се към оригинала.

При директната работа в различни типове файлове, всяка корекция или промяна в последния момент може да се случи бързо и безпроблемно. Така Вие няма да имате нужда от допълнителна връзка с дизайнер или програмист.

Едно решение за всичко

Ако имате нужда от редакция, корекция, локализация, предпечатна подготовка, превод на сайт или мобилна апликация, можете да се обърнете към Полиглотос ООД.

Гъвкавост на работа

Освен конвенционалните текстови файлове, ние работим с формати, поддържани от InDesign, Illustrator, Photoshop, AutoCAD, кодове като HTML и много други.

Оптимизация

Вие ще можете по-бързо, по-лесно и по-изгодно да достигнете до крайния резултат, когато всички процеси са възложени на една фирма изпълнител.

Надеждност

Опит от 1997 насам

Полиглотос ООД е преводаческа агенция с дългогодишен опит в сферата на езиковите услуги, предлагаща доказано високо качество на превод.

300+ професионални преводача

Голяма база от професионални лингвисти, с академично познание и подготовка в специализирани отрасли на бизнеса и науката.

Стандарт БДС EN 15038

Полиглотос ООД притежава стандарт за качество БДС EN 15038:2006, определящ изискванията към доставчиците на преводачески услуги.

Cloud базирана система

Cloud базирана система за управления на проекти и файлов мениджмънт, която позволява по-добър контрол на процесите и оптимизация на работния процес.

Специализиран преводачески софтуер

Специализиран преводачески софтуер дава възможност за изграждане на терминологична база данни и оптимизация при контрола на качеството.

Конфиденциалност

За нас доверието е важно, поради което се придържаме към споразумения за конфиденциалност, както с нашите клиенти, така и с нашите преводачи.

Прозрачно Ценообразуване

Прозрачно Ценообразуване

Ние сме гъвкави в ценообразуването на нашите услуги. Според особеностите на Вашето запитване избираме най-подходящият модел за изчисляване на обема на работа - страници, думи или часове. Всяка поръчка има своите специфични изисквания. За нас комуникацията е важна за да можем заедно да обсъдим Вашите конкретни изисквания и желания. По този начин ще изготвим ценова оферта, специално за проекта Ви.

Ценообразуване на превод

Не всички езици и не всички текстове са еднакви, поради това цената на даден превод се определя от четири основни фактора:

  • Езикова комбинация
  • Обем
  • Срок за изпълнение
  • Специфика на текста

Полиглотос ООД извършва експресни езикови услуги на над 40 езика.

Ние разбираме колко важно е Вашата поръчка да е готова точно когато Ви трябва. Aко крайният срок Ви притиска, ще направим всичко възможно да имате завършения превод на време.

Дългогодишният ни опит, богатата база преводачи с която разполагаме и модерните технологии ни позволяват да извършваме експресни преводи, без компромис с качеството.

Можем да поемем поръчки от всякакъв обем и тема - просто ни попитайте.

Свържете се с нас